Akrep Burcu | Burç Özellikleri

Akrep Burcu

Yönetici Gezegeni: Mars

Element: Su

Nitelik: Sabit

Tanımlayıcı Kelime: Yaratırım

 

Akrep Burcu Özellikleri:

Cesaretli, gizemli, aşırı duygusal ve sevdiklerine karşı oldukça fedakar olan Akrep burcu insanları için hayat ya heptir ya da hiç!

Akrep burcunda doğan kişiler, arada kalmayı sevmez. Yeter ki bir şeyi çok istesin; inat ederek, her yolu dener ve sonunda hedefine ulaşır. Vazgeçmek gibi bir tabir onların lügatında yoktur. Dostlarına da aynı şekilde bağlıdırlar. Sevdiklerine karşı aşırı korumacı, içten ve dürüst bir yaklaşım içine girer Akrep burcu insanı. Yalnız bir hatanızla karşılaşmaya görsün; anında azılı bir düşmana dönüşebilirler. Çünkü aşırı derecede kincidir. Canı ne kadar yanarsa o kadar öfkelenir ve intikamını öyle ya da böyle; bir şekilde alır. Aynı zamanda bu kişiler neşelerini açıkça ifade eder ama acılarını gösterme konusunda ketum davranır. Güçlü sezgilere sahip olan Akrep burcu kişileri, tabiri caizse, gözleri ile konuşur.

Çıkarsız, saf bir yanı olan Akrep burcu kişilerinde ölçülü bir tutumluluk da vardır. Bu durumları cimriliğe asla kaçmaz. Değer verdiklerine karşı her anlamda yardımseverdir. Ukala tavırlardan hoşlanmayan bu kişilerin aşk hayatları da oldukça tutkuludur. İlişkilerinde oldukça kıskanç, sahiplenici bir kimliğe bürünen Akrep burcu insanları cinselliğe düşkünlüğü ile de tanınıyor.

Akrep burcu insanları, hayatındaki belirsizliklerin üzerine, net tavırlarıyla kalıcı bir çizgi çeker.