Aslan Burcu | Burç Özellikleri

Aslan Burcu

Yönetici Gezegeni: Güneş

Element: Ateş

Nitelik: Sabit

Tanımlayıcı Kelime: Yaparım

 

Aslan Burcu Özellikleri:

Neşeli, enerjik, dost canlısı bir o kadar da çocuk ruhlu olan Aslan burcu insanları güçlü ve güvenilir bir yapıya sahiptir.

Aslan burcu doğumlu kişiler girdiği ortamlarda ilgi odağı olmak ister. Ön planda olmak, beğenilmek hatta takdir edilmek onları yaşama bağlayan, başarıya sürükleyen motivasyon kaynağıdır. Oldukça cömert bir tarafları da vardır. Pozitif ve tahammülü bol insanlardır; ta ki sabrı taşana kadar. İşte o an kükreyen bir Aslan'a dönüşüverir ve büyük hataları zor affederler. Çünkü bu gururlu kişiler, aldatılmayı kabul edemeyerek, sizi bir gecede kapı dışarı edebilir. Oldukça etkileyici yapısından dolayı çevresi sürekli kalabalık olan Aslan burcu insanlarının dostları sayılıdır ve onların fikirlerinden çok etkilenir.

Flörtöz bir yapıya sahip olan Aslan burcu insanını etkilemenin en iyi yolu ilgili, güçlü ve dürüst görünmektir. Bu kişiler tez canlılığından dolayı aşkı da çabuk tüketir. Bir anda derin duygulara kapılır, aynı yoğunluğu karşısındakinden beklerler. Bu yüzden çoğunlukla hayal kırıklığı yaşar, içine kapanır ve depresyona girerler. Tabi bir Aslan burcu özelliklerini taşıyan bir kişinin bu durumu aşması zor olmayacaktır.

Aslan burcu insanları, bulunduğu ortamı güneş gibi aydınlatır.