İkizler Burcu | Burç Özellikleri

İkizler Burcu

Yönetici Gezegeni: Merkür

Element: Hava

Nitelik: Değişken

Tanımlayıcı Kelime: Düşünürüm

 

İkizler Burcu Özellikleri:

Sempatik mizacı ile dikkat çeken İkizler burcu doğumlu kişiler, herkesin sevgisini kazanabilecek bir potansiyele sahiptir.

İkizler burcu insanlarının yaşam enerjisi hiç bitmez. Sempatik tavırları ve neşeli doğasıyla tanınırlar. Bu kişiler iyi bir dost, eğlenceli bir arkadaş, merhametli bir insan ama aynı zamanda zor bir sevgili olurlar. Ayran gönüllü olan İkizler burcu insanını elinde tutmak isteyen partner, çok anlayışlı ve hayattan zevk alan biri olmalıdır. Çünkü onlar her zaman yeni insanlarla iletişime açık ve bağımsızlığına düşkündür; çok yönlü ve değişkendir. Aynı zamanda entelektüel bir yapıları da olan İkizler burcu kişileri mükemmel bir konuşmacı ve eleştirmendir.

Sabit fikirli olmayan İkizler burcu insanları bir iş yaparken birçok işle ilgilenebilirler. Oldukça zeki ve pratik zekalıdırlar. İletişimi oldukça güçlü olan bu kişilerin ikna kabiliyeti de oldukça güçlüdür. İsteklerini dil cambazlığıyla yaptırabilme özellikleri vardır; üstelik siz hiç farkında bile olmadan. Depresyonu ise herkes gibi yoğun yaşar ama bu durumu kısa sürer. Anlaşılması biraz zor olan İkizler burcu insanı sıkıntılarından bir gecede kurtulabilir. 

İkizler burcu insanları güçlü iletişimi ve neşesiyle, çevresindeki bütün sıkıntıları yok eder.